Jen Nguyen

Get yourself a dose of dopeness!

Christmas Gifts Ideas 2014

Publicerad 2014-11-30 00:53:00 i Simple thing in life,

Glad första advent allihopa! Har ni hunnit julpyntat nåt?
 
Själv ska jag ta tag i det efter jobbet idag. Vi gillar enkelhet här hemma så det blir inte så mycket pysslande och skit, men lite julstämning skall det bli. Det har vart full fart på jobbet denne helg eftersom alla kommit igång med julshopping, så himla roligt! Jag brukar vara rätt sen med att handla julklappar men i år har jag bestämt mig att vara i god tid som alla andra duktiga.
 
Vet ni vad ni ska köpa till era nära och kära än?
Här är några julklappstips som är passande för både henne och honom som jag tror är väldigt uppskattade.
 
1. Presentkort för en ny tatuering - Folk har typ tjatat om en ny tatuering, efter en ny tatuering, efter en ny tatuering... dags att stoppa ner några sedlar till deras tatueringsspargrisen så slipper ni tjatet. Det värsta är att det inte finns någon rehab för tatueringsmissbrukare XD 
 
2. Presentkort för ansiktsbehandling, fotvård, massage, spa - Jag tror att det är ett stort missförtånd att många tror att bara kvinnor är intresserade av detta. De flesta män vill också känna sig fräsch, fin och avstressade.
 
3. 1 million parfymset - Sensuell doft i en snygg lyxig förpackning, finns för både kvinnor och män. Du hittar dessa här och här.
 
4. STOP.PLAY.REWIND - The Monopoly Game - Mitt speciella tips för alla dansälskare, skapas av Fredrik Benke Rydman. Ni känner väl igen honom från BouncE Streetdance Company som var Sveriges första och mest framgångsrika danskompani för flera år sedan? Han är även skapare av "Svansjön - Reloaded" som många älskar. Gå in här för att läsa mer och ge bort ett par biljetter till några dansälskare!

Peace!!
 
 
 

Om

Min profilbild

Jen Nguyen

Welcome to my place! I'm a 24 years old girl from Sweden living in London right now and studying at London College of Fashion. Thanks for following my journey and let me sharing my passion for fashion, dancing and traveling. I hope to be able to inspire you guys im some ways and I believe that you definately inspire me back!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela