Jen Nguyen

Get yourself a dose of dopeness!

Magic Mike XXL

Publicerad 2015-07-18 19:35:00 i Simple thing in life,

(Bilder från Tyskland)

Wassup homies!
Linus är iväg på roadtrip den här veckan så jag och Eve "passade på" att gå på bio och kolla Magic Mike XXL igårkväll efter jobbet, höhöh ;) Riktigt bra och underhållande film, inte bara ögongodis utan bra skådisar, bra humor och story. F***f**n va vi skrattade! Det bästa är att Twitch är med och har en ganska stor roll i filmen XO Han är en hiphop dancer som var en av finalisterna på So You Think You Can Dance säsong 4 och har även varit en SYTYCD All Star sedan dess. Ikväll ska jag kanske ut och dansa av mig lite med Frida, man blir så himla sugen efter gårdagens bio ;) På att dansa alltså! XD Har ni sett Magic Mike XXL? Vad tycker ni om den?
 
 

Kommentarer

Postat av: OKHM

Publicerad 2015-07-21 08:54:20

Åh, den filmen måste jag se! Lyckas alltid missa när den går på bio...

Postat av: Linnea Hansen

Publicerad 2015-07-22 15:23:13

Tack så mycket för kommentaren på bloggen! Jag har inte sett denna film, men har hört så mycket bra om den och skulle gärna se den. Hoppas du har en bra dag :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jen Nguyen

Welcome to my place! I'm a 24 years old girl from Sweden living in London right now and studying at London College of Fashion. Thanks for following my journey and let me sharing my passion for fashion, dancing and traveling. I hope to be able to inspire you guys im some ways and I believe that you definately inspire me back!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela